Hvor mange er det ikke som skulle ønske at det å campe var bare gøy og null stress? For mange er det å sette sammen et telt det samme som å forsøke seg på et enormt puslespill. Det tar lang tid og sluttresultatet blir aldri som forventet.

Heldigvis så har det skjedd nye ting innen camping og telt. Popup telt er nesten latterlig enkelt og man kan nesten tenke at dette skulle komt på banen for lenge siden. At det å sette opp teltet er det som tar minst tid på hele campingturen er det få som hadde trodd.

Null tid og null stress med Pop-Up telt

Enklere enn dette kan ikke camping bli. Mange vil nok begynne å benytte seg av telt ute etter å ha erfart hvor enkelt det faktisk kan være. Mange har ikke stor interesse av campinglivet, de ønsker bare å kunne ta seg en liten tur av og til eller trenger en kjapp overnattingsmulighet på for eksempel lengre bilturer.

Slå sammen teltet blir en lek

Noe som nesten er verre enn å slå opp teltet er det å pakke det sammen når man skal dra. Når man ankommer stedet man ønsker å overnatte så er man spent og gleder seg over tiden man skal tilbringe der. Da kan selv strevsomme ting virke lystbetont hvis man er i godt selskap.

popup-telt-oppe

Å pakke sammen soveposer, klesplagg og selve teltet er nok det kjedeligste på hele turen. Ofte så er det vanskelig å forstå hvordan alt fikk plass når man ankom.

Det geniale med det nye popup teltet er at det er like enkelt og kjapt å ta det sammen etter bruk. Man ganske enkelt bretter det sammen. Det vil ta lengre tid å rulle sammen soveposene og få de inn i posene sine enn å pakke sammen teltet.

Hvorfor er popup telt blitt så populære?

Årsakene til at så mange har kjøpt seg den nye typen popup telt er mange. Spesielt er det jo at så mange velger å feriere i eget land dette året. Det er mange steder å utforske rundt om i landet og Norge er et dyrt sted å feriere hvis man skal overnatte på hotel.

popup telt fjelltur

Barn, ungdommer og eldre kan enkelt åpne et popup telt og ta det i bruk svært kort tid. Faktisk vil det være klart til bruk etter mindre enn et minutt.

  • Ekstremt tidsbesparende
  • Like enkelt og kjapt å sette opp som å ta det ned
  • Alt fra barn til eldre kan sette popup telt opp

I Norge må man ofte slå leir der været er best

For å kunne dra på campingturer her i landet og samtidig forsøke å ha brukbart vær, så må man ofte være fleksibel på stedene man slår leir. Været skifter raskt og skal man bruke en uke eller lengre tid på campingtur i Norge, så er det smart å kunne være fleksibel. Værmeldingen kan skifte i løpet av en dag eller to og da er det greit å kunne pakke sammen leiren og dra til der solen skinner.

Dette er ofte utrolig tidkrevende hvis man bruker den gamle typen telt. Med popup telt så er det gjort i en fei